Последователи

вторник, 20 март 2012 г.

Photolifting again

Привет в този прекрасен слънчев ден, отбивам се тук да покажа 2 опита за фотолифтинг, с които ще участвам в Задание №12 на Scrap lifting, което е по ето тази великолепна снимка на Janis Nicjlay:
 А ето ги и моите:



Имам много какво да уча за фотографията, но важното е, че имам желание!
Хубава седмица от мен!

7 коментара:

Handmade_by_MaDe каза...

Звучи супер интересно,благодаря,че ми отвори очите :)!Снимките ти много ми харесват...може би само малко повече светлина им трябва /мое скромно мнение/.Желая ти успех в предизвикателството и много вдъхновение за снимките!Поздрави и един прекрасен ден! :)

vilini каза...

Заинтригува ме. Не разбирам много от фотография, но с това, което ни показваш ме запали да опитам.
Снимката с червеното цвете е доста изразителна, а за втората може би книгата трябва да е в по светъл цвят, но това е само предположение.
Хубав ден и от мен на творящото момиче.

Cvety каза...

Хм, много интересно предизвикателство и също много красиви предложения от теб :)
За втората снимка и аз си помислих, че е тъмничка, но все пак се вижда как хубаво си напълнила чашата... :)
Желая ти успех!

Miss Emerald каза...

Вале, в интерес на истината за първи път чета за термина "фотолифтинг", но пък ми стана интересно. Първите ти опити в него много ми харесаха и щом имаш желание, съм сигурна, че ще ставаш все по-добра! Успех от мен! И да не забравя и на теб да честитя пролетта! Много усмивки и сбъднати мечти!

Natallia каза...

Чудесные фотографии! Очень первая понравилась!.. Я бы тоже немного света в кадр добавила и размыла задний фон!.. Но в целом фотографии чудесные!..

Valchen каза...

Благодаря ви за коментарите, наистина съм все още пълен лаик във фотографията. Макар че ми е страшно интертесно, просто нямам достатъчно време да чета на тази тема и засега се уча в движение!

Taya каза...

Красиво, особенно первый вариант))))) спасибо за участие в нашем фотолифте. Только добавьте пожалуйста ссылку на блог автора, т.е. на Janis Nicjlay.