Последователи

събота, 3 август 2013 г.

Sunflowers

Привет,
напоследък нещо ме беше отвяла отпускарската вълна, а после прихванах и някакъв летен вирус, та макар да бях понаправила доста неща, просто не стигах дотам да ги публикувам. Днес най-после ми дойде настроението да ви покажа тези покани със слънчогледи, които направих предния уикенд за едно страшно мило момиче, което ме помоли да направя 2 специални покани за родителите и 1 - за бъдещите кумуве на нейната сватба.
Тъй като цветовете на сватбата са кафяво и жълто, а темата - слънчогледи, прегледха всичките си налични шаблони за рязане и прецених, че мога да направя сама слъногледи, които оцветих с дистрес мастила и напръсках с любимите ми перфектни перли.
Снимките са с незадоволително качество, тъй като тогава съпругът ми беше взел фотоапарата и трябваше да ги щракна със сапунерката, преди да ги претам на бъдещата булка. На снимката не си личи блясъка на перления картон, но на живо се получиха доста официални, според мен:


Според желанието на Мария, поканата за кумувете е малко по-различна.
И тъй като тези 3 покани са в любим мой стил - с цветя и пеперуди, ще се включа в предизвикателството на Роси при Картичкофуриите - КФП№180

5 коментара:

Deni каза...

Страхотни са-много свежи и зареждащи с лятно настроение!

Нели каза...

Много хубави слънчеви цветове в страхотна комбинация. Супер е!

Being shMe каза...

Много красиво. Прекрасни цветове и детайли за съвършена композиция. Слънчогледите ти са страхотни. Браво :)ххх

Rosica Katreva каза...

Ах, тиииии.... Току що бръкна в тайните дебри на Росината душичка. Умирам за слънчогледи. Прекрасно съчетани цветове. Прекрасна изработка. Браво и пак браво! :* Благодаря ти, че ми дойде на гости и ми сготви нещо любимо :)

Unknown каза...

страхотни са поканите :)
Слънчогледа е станал супер ;)