Последователи

сряда, 19 декември 2012 г.

Happy birthday in December

Насред усилената коледна подготовка, съпругът ми най-неочаквано в неделя следобед! ми каза ей така между другото - 'трябват ми 2 картички за утре", че две от колежките му били рожденички. И това, точно докато планирах 2 албума със снимки на децата - подарък за бабите и дядовците за Коледа.

Първата реакция беше да му откажа категорично, но пък ме досърбяха ръцете да направя нещо и реших, за да бъда ефективна, да направя 2 еднакво-различни картички и буквално за час и половина избълвах ето това:


 
И честно казано много си ги харесвам, а и се надявам получателките също да са ги харесали. Печатът, който използвах е от тук и много си го харесвам.
Хубав ден ви пожелавам въпреки снежната вихрушка навън!

11 коментара:

dani's cards каза...

Вале,картички са разкошни! Много нежни и много романтични! Хартиите на Прима винаги са ми били слабост ,а ти си ги съчетала по страхотен начин!Много ме впечатли печата - може ли да попитам от къде е?

arcadia каза...

Великолепни са! Много стил и класа, браво!

Valchen каза...

Благодаря, момичета! Дани, писах ти на мейла;)

nuschinka каза...

Прекрасни картички :) имах нужда точно от един такъв цветен лъч да съзра през този снежен месец. Поздравявам те изработката! Подобен, или същия печат от доста време забелязвам по различни проекти, но така и не можах да разбера от къде е... би ли споделила :)

Mila каза...

Валя, сигурно ще се повторя с някой, но на истина са разкошни - в себе си много стил и романтика! Със сигурност ще се харесат не се и съмнявай !

kenli каза...

Еееее! Шапка ти свалям! Бързо и ефективно, но най- вече впечатляващи!!!

Katya Kovacheva каза...

Страхотни са картичките - стилни и красиви, биха подхождали на всяка жена! А най-много ме впечатли бързината ти на изработване :)

Unknown каза...

Супер са картичките :) със сигурност са ги харсали :)

Маги каза...

На мен много ми харесват.Хартиите на Прима са прекрасни!

vilini каза...

Прелестни и двете!
Кръглият печат е невероятен. За съжаление не съм го откривала, въпреки голямото ровене из нета.

VioletCloudlet каза...

Картичките са уникални красиви! И двете ми харесват... и двете. Цветовете, които си подбрала са перфектни!