Последователи

петък, 5 октомври 2012 г.

Just a rose

Привет от мен! Днес ще ви покажа една картичка, която започнах още преди да заминем за нашето едноседмично бягство на един прекрасен круиз, снимки от който ще покажа съвсем скоро:)
Но да се върна на картичката - случвало ли ви се е просто да искате да опитате някаква нова форма, сгъвка, печат... без никакъв конкретен повод? Разбира се, това е риторичен въпрос, защото съм сигурна, че ви се случва доста често:) Разхождайки се из интернет пространството попаднах на тази сгъвка, която не бях пробвала досега, въпреки че съм я виждала честичко, но просто чак сега ми дойде музата да я изпробвам и ето какво се получи с моето заиграване с картоните Coordinations, като дори основата на картичката е от такъв картон, но с крафт основа.

И тъй като тези картони просто са създадени за дистресване, усърдно ги нашкурих и допълнително дистреснах ръбчетата. Затова ще включа картичката в предизвикателството на Вили в Хоби предизвикателство №23 - Ембос и/или дистрес
Ще се включа за първи път в предизвикателство на новия блог Card mania с моята ръчно изработена розичка.


8 коментара:

Ani каза...

Прекрасна картичка, страхотна композиция! Цветето е много красиво! Благодаря ти, че я показа в Card Mania! Ани

Hristovica каза...

Страхотна е!

kenli каза...

Не мога да не отбележа, че заигравката ти ме впечатли! По принцип мен сгъвките ме поизнервят и много, много не съм им фен, но пък много обичам да ги гледам на прекрасни проекти като твоя! А и розичката ти е станала перфектна! Успех в предизвикателствата!

Dilyana каза...

Прекрасна картичка! Чудесни цветове и детайли! Благодаря ти, че я показа при нас в Card Mania Challenge :-)

Unknown каза...

Страхотна картичка :) Много ми харесаха цветовете на хартиите :)
Чакам снимки от круиза :)

Маги каза...

Страхотни цветове! Структурните картони придават много красив винтидж ефект.

Miss Emerald каза...

Вале, много е хубава и изискана, с привкус, който много, много обичам! А сгъвките, които искам да пробвам се увеличават обратно пропорционално на времето, с което разполагам, за съжаление. Малко по малко обаче, смятам да поправя и това.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Вал, харесвам всичките ти картички, а тази сгъвка ми е много любима, защото освен красива, тя е и сложна дотолкова, доколкото изисква една прецизност, каквато ти несъмнено притежаваш. Ембоснатите хартии са подбрани прекрасно за фон на това красиво ръчно направено цвете. Розата е като истинска..
Благодаря ти за участието в Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес", зададено от Вили!