Последователи

понеделник, 30 април 2012 г.

Healthy recipes

Привет в този слънчев следобед! Реших да споделя един албум за рецепти, който направих миналата седмица за да си слагам рецепти за здравословни храни, тъй като се запалих по темата за детоксикация със суровоядство. Суровоядството се доближава най-много до веганския режим на хранене - сурови храни от растителен произход. В началото бях изключително скептична - как така сурови храни, но след като пробно опитах дали мога да ям например сурова доматена крем супа или тталиатели от сурови тиквички, се оказа, че не е толкова страшно, а и все пак става дума за по 2 седмици 2 пъти в годината. Между другото има рецепти в мрежата за изключително вкусни сурови десерти, които досущ изглеждат като нормалните, т.е. много апетитно. В някоя от следващите публикации ще покажа приготвен от мен суров десерт, рецептата за който ще бъде първата ми в новия албум. Ето и малко снимчици:






 

16 коментара:

Addii каза...

Чуден е станал тефтера,готвача е супер ,а и цялото оформление!

Natallia каза...

Чудесная штучка!.. Для самых настоящих профессионалов кулинарии!..

FanyCraft каза...

Станал е просто невероятен! Сбъдната мечта на всяка домакиня. :)Поздравления!:)

Анонимен каза...

Страхотно тефтерче, много ми хареса :-)

Krissbal каза...

Великолепен!

Unknown каза...

Ехааааа страхотен е :) нямам търпение да видя десерта :)

bejko каза...

Чудесно тефтерче!С нетърпение ще очаквам първата рецепта!

bejko каза...

Чудесно тефтерче!С нетърпение ще очаквам първата рецепта!

Vili M. каза...

О-о-о, много е красиво. И хартиите ти са тематични. Браво, страхотно си се справила!

Miss Emerald каза...

Валенце, уууууууникално готин е! Ей, само как ме зарадва и какво огромно удоволствие ми достави! Всеки детайл, всеки елемент, всяка хартийка си е толкова на мястото, че много му се радвам! И ще ми бъде изключително интересно да споделиш един десерт, много любопитно ми стана.

Диляна каза...

Страхотен рецептурник! Аз съм вегетарианка от 7 години вече и ще ми е много интересно да видя твоите предложения. Макар да не съм фен на суровоядството, определено съм съгласна, че има някои доста интересни предложения :-)

Маги каза...

Еха, страхотен е! Крафт картон и червено е страхотна комбинация.

Deni каза...

Чудесно тефтерче!Браво, много ми допада!Готвача е много симпатичен, но сякаш повече ще подхожда на по друг тип рецепти , нещо с месце...

VioletCloudlet каза...

Уникален рецептурник... УНИКАЛЕН!

Heather D. ~ Fresh Brewed Designs каза...

What a GREAT idea! I love all of the fun pages. That spoon and fork stamp are ADORABLE!!!. I love the country - shabby chic feel

Have a wonderful weekend!
HUGS
Heather

Green-Eyed Girl каза...

Страхотно албумче- днивник за рецепти (а аз бих го изпълнила и с коментари за неуспешни кулинарни подвизи). Много ми хареса! Браво, Вале!