Последователи

четвъртък, 15 декември 2011 г.

Подарък и чудесни новини/ Christmas Series 3

Преди няколко дни бях изненадана с покана за пощенска пратка и ето какво прекрасно тефтерче получих от Ивето:
 Ето как изглежда и отвътре, като в едното джобче имаше една сладка коледна картичка:


 A сега за новините.
Преди време направих 20-ина коледни картички (някои от които показах в предишни публикации) за един благотворителен базар. Преди няколко дни получих чудесната новина, че всичките били продадени още първия ден - за мен това беше страхотно, защото всеки малко или много се притеснява дали творенията му ще са достатъчно хубави, та хората да си купят от тях, за да зарадват някой близък човек.
Та по този повод спретнах още няколко бързи коледни картички, за да ги изпратя отново за същия базар:




А другата новина е, че от 6-ти януари съм част от дизайн екипа на блога за предизвикателства 2 Sisters Challenge и ще предизвикваме всички, споделящи това чудесно хоби да изработват още по-интересни проекти.

8 коментара:

Deni каза...

Всичките ти картички са прекрасни, не случайно са се продали на базара! Поздравления за участието ти в дизайн екипа на този чудесен блог!

Miss Emerald каза...

Публикация, изпълнена с толкова много хубави новини и красота! Започвам подред!
Честита придобивка от Ивето! Много е хубав! Със здраве да си го ползваш!
Все така да се продават картичките ти, защото те наистина са чудесни и красиви!
Честито местенце в дизайнерския екип! Очакваме интересни и хубави вдъхновения от теб! Пожелавам ти много творческо вдъхновение и на теб занапред!

Lionelsa каза...

Страхотни новини! Честито и от мен!И още много успехи и доволни клиенти ти пожелавам!

Veselina каза...

Браво, Валя! Честито за продадените, а за новите - прекрасни са, много стилни и създават страхотно усещане за празник! А за тефтерчето от Ивето - истинско бижу! Поздрави!

Bo каза...

Чудесни новини - коледни чудеса! Поздравления! Картичките наистина са прекрасни, няма как да им устои човек! Успех с всички предизвикателства! :)

Cvety каза...

Поздравления и от мен! За успеха с базара, за участието ти в дизайн екипа и не на последно място - за тефтера, много е готин, да ти е съвестно да започенш да пишеш в него :)
И новите картички са много готини и свежи, особено двете в зелено и бяло, "зимната църква" също ми допадна много :)
Успех с новите и настоящи ангажименти!

Unknown каза...

Вале,успех в начинанието като дизайнер,а за коледните красоти ,какво да ти кажа-прекрасни са!Пожелавам ти,новата година да ти донесе още много,приятни и творчески моменти :)

Маги каза...

Честито за продажбите и за избора ти на дизайнер! Сигурна съм, че и там ще покажеш много красиви и вдъхновяващи творби. :)