Последователи

петък, 2 септември 2011 г.

A Strong Woman is a Beautiful Woman



Предизвикателството на 2-те елши Стиймпънк ме провокира да пробвам стил, за който наистина чувам за пръв път. Нямам подходящи печати и затова се порових в интернет и си смъкнах изображенията на 4 стиймпънк феи, едната от които използвах за този таг. Освен това, не знам дали се вижда от снимките, тагчето е ембоснато първо с черна и червена ембосинг пудра, а след това - с папка за релеф с чаркове (на живо се вижда много добре, но поради отпблясъците на снимките не си личи твърде). Всичко друго също е правено с ембосинг пудри, тъй като нямам истински метални елементи.
Ще включа тагчето и в Игра №7 на Хобисимо, тъй като както казах по-горе използвала съм ембосинг пудри абсолютно навсякъде (в това число Ultra Thick Embossing Powder за феята и за мъничкото тагче), както и папка за релеф за тага.

14 коментара:

Deni каза...

Много ефектно се е получило тагчето!

~Gery~ каза...

Леле, вярваш ли ми, че си помислих, че ангелката е обемен стикер! Едва след това прочетох за ембосинга и се плеснах по челото :) Много оригинален таг! Браво!:)

Valchen каза...

Гери, а аз умишлено поначупих ембосинга, за да си личи;))))

Em каза...

Много си се постарала! Наистина човек като се вгледа вижда всички детайли и ефектът от двете пудри и релефа! много интересен таг!

Благодаря, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Маги каза...

Я, как хубаво си се справила и без печати!Чудесен таг е станал. Ще взема и аз да се опитам да направя нещо в този стил.

Людмила каза...

Oh, wow this is absolutely beautiful!
Много ефектно!

Unknown каза...

Страхотен таг,до последния детайл!Поздравления!

Cvety каза...

Много готин резултат има и при теб - посвоему уникален таг, сбор от идеята, от посланието, от всички техники и материали, които си използвала. Поздравления и успех!

Miss Emerald каза...

Великолепно си се справила с предизвикателството и може би именно това, че нямаш подходящи материали те е провокирало да използваш наличните ти и да създадеш нещо толкова сполучливо и красиво до последния детайл! Браво!

Green-Eyed Girl каза...

Уау! Страхотен таг! Чудесна идея :)

Tracey каза...

This is fabulous & I love the sparkle & shine :)
Hugs
Tracey
xx

Veselina каза...

Страхотно, красиво и както казва Ивето, изпипано до последния детайл! Поздравления!

Rali каза...

Няма да крия, ужасно ми харесва твоята интерпретация на темата. Мисля, че си доловила прекрасно усещането на стиймпънка, а начина по който си си поиграла с ембосинга много ми допада! Успех в предизвикателството на Двете елши и в избора за гост-дизайнер.

Sadilla каза...

wow dear
this is a gorgeous creation... so nice, and original!!! I like thisvintage taste...
hugs
sadia