Последователи

вторник, 26 февруари 2013 г.

Fairies and butterflies

Привет, мили дами! Минавам, за да покажа една картичка, която се роди вчера и утре ще отиде при получателката си - една сладка 6-годишна рожденичка. Извинете ме за снимките, но милото замина в командировка с фотоапарата ни и аз трябва да се оправям с подръчни средства, т.е. с една сапунерка, която по думите на съпруга ми 'за нищо не става':-)
И тъй като снимките, както казах, не са много добри, ще трябва да обяснявам малко. Цветовете от блокчето, което използвах са наистина много свежи, красиви и страшно пролетни, въпреки че рожденият ден не е в най-пролетното време. 
Крилцата на феичката са леко намазани с Distress Stickles за малко блясък:Този път печатчето, на което да се отбележи датата на рождения ден е отвътре върху джобчето за пожелания, за да не претрупвам картичката отпред:
И тъй като се вдъхнових от предизвикателството card mania challenges cmc #15 - Феи или пеперуди ще покажа картичката там.
I will include it also in:
celebrate the occasion challenge #101 - girl's birthday (use pink)

kaboodle doodles challenge #160 - use any bling


12 коментара:

bejko каза...

Много свежа и сладурска!А феичката толкова ми хареса...поздрави и успех!

Adrian каза...

So pretty! Thanks for playing @ CTO!

Мила каза...

Валя, картичката ти наистина е постигнала целта си - много е свежа и сладуска, малката рожденичка ще е много усмихната от такава красива картичка :)

Being shMe каза...

Прекрасна и много цветна. Феята е страхотно оцветена и жива. Много зареждаща и позитивна емоция остави у мен. Благодаря :)ххх

pinky каза...

This is so so pretty and the colours are just gorgeous together Valchen.

Маги каза...

Да ти кажа снимките не са чак толкова лоши. Както се вижда с правилните настройки и сапунерките се справят прилично.;)
Сега за картичката. Това съчетание на цветове ми донася полъх на пролет и свежест. Много обичам надписи сложени вътре и аз честичко ги слагам там. :)

kenli каза...

Феята ти е повече от прекрасна в тези пролетни цветове! Картичката ти сякаш събужда всички сетива на човека, който я гледа и и се радва! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges.

Bo каза...

Много е красива и нежна, и перфектно оцветена!

arcadia каза...

Охоо, една истинска приказка с фея виждам тук! :)

Tracy каза...

I love this, the papers are beautiful & I think the butterflies set it off.

Thanks for joining us at Kaboodle Doodles this week x

Anna Jasiolek каза...

This is a beautiful card and the image is beautifuly colored! Thank you for joining us at the Celebrate the Occasion challenge and hope to see you back again.
Hugs
Anna xxx

Tonya каза...

Beautiful image! Thank you for sharing with us at CTO!