Последователи

неделя, 18 ноември 2012 г.

A travel smashbook

Здравейте, мили дами! Предварително се извинявам за дългата публикация, но все още не се осмелявам да заснема клипче, а едно пътуване не може да се сведе до няколко снимки. Това е фоторазказ за едно прекрасно пътуване до Верона, Флоренция, Сиена, Сан Джиминяно, Венеция в Италия и Постойна, Пиран - в Словения.
Последното ми увлечение е smashbooking - нещо средно между лексиконите от училище, скрапбукинга, артжурналите и се получава една много готина смесица. Албумите в този стил служат за съхранение на спомени чрез снимки, брошури, билети от посещения на музеи, представления и изобщо всичко, което сте си събрали от едно пътуване и има някаква сантиментална стойност за вас. Информация за smashbooking-а може да намерите например тук и тук.
Това албумче съм го направила почти изцяло аз - кориците и вътрешните страници от бирен картон, страниците-разделители за градовете, в които бяхме, използвала съм картички, на гърба на които съм залепила наши снимки, лепих снимки дори и по сметките от хотелите. Единственото готово нещо, което използвах са едни странички за journaling и едни мини тагчета на 7 Gipsies.

 
Тук започват снимките от първата ни дестинация - Верона:


Тук съм си събрала билетите и брошура с програмата на Арена ди Верона:
 
Продължихме във Флоренция:

 
После в Сиена:

 
Сан Джиминяно:

 
Късно пристигане във Венеция:

След което се отправихме към Словения:
 
 
 
Ще включа моя албум в ru-smashbook challenge - photos from your latest trip като се надявам да няма проблем, че не показвам една единствена страничка, а почти 1/3 от целия албум.
В заключение ще споделя, че това албумче ми достави огромно удоволствие.
Хубава вечер ви желая!

10 коментара:

Hristovica каза...

Браво, Вал! Албумчето е прекрасно. Успяла си да пренесеш духа на градовете върху страничките и то с много стил и любов. Благодаря ти, че го сподели, така върна и мен към спомена за пътуванията ни с моя любим по тези места.

Диляна каза...

Страхотно албумче :-) Аз си чакам моя Smash от K&Company и нямам търпение вече, особено като виждам и ти какво си направила :-)

BEARKIS каза...

Вълнуващи са спомените,подредени така естетски-още по-голямо удоволствие е да се връщаш към тях...!!!Притна и ползотворна седмица и на теб!!!:))

Маги каза...

Личи си, че ти е доставило голямо удоволствие да го направиш! Снимките и всичко е страхотно!

Ганима каза...

Невероятно е! А аз само се каня и все не успявам да започна - засега всичко е в насипно състояние.
Поздравления за прекрасната реализация!

vilini каза...

Вал, прекрасен е!!! Чудесен начин да съхраниш едно невероятно пътуване. Поздравления!

kenli каза...

Страхотно творение! Как си успяла да съхраниш спомените само!!! Невероятна си!

FanyCraft каза...

Страхотен! Много ми хареса! Поздравления :)

Plamnito каза...

Много хубав дневник! Поздравления!

Natallia каза...

С недавних пор я тоже обожаю смэшбуки и тревелбуки! Валечка, он у тебя такой красивенный получился! Столько интересных деталет, что можно разглядывать бесконечно долго! А путешествие какое было шикарное!