Последователи

неделя, 23 септември 2012 г.

A Gorjuss Girl

Вчера внезапно изпитах необходимост да направя някаква коледна картичка. И тъй като това печатче ми е от миналата година и все се канех да го оцветя сега реших да премина към решителни действия с дистрес мастилата и тъй като видях Цветната игра на Кали реших да взема участие. Колкото и да ми се искаше да направя картичката в други цветове, класиката отново надделя и използвах линията червено-бяло-зелено.

 Нацапах краищата и цифричките с бял кракъл:
И дано оттук нататък да мога да ви показвам малко по-добри снимки, защото от вчера съм горд участник в курс по фотография ... за начинаещи:) Тъй като до момента бях един груб консуматор на една сравнително добра фотографска техника вече ми омръзна да правя безброй кадри на една-единствена картичка или албум и все да не ми харесват и реших да се образовам.
I will enter it into:
 
 
 
 


12 коментара:

Диляна каза...

Страхотна е! Крафт + бяло е може би една от най-нежните комбинации за мен :-) Много ми харесва снежната приказка, която си сътворила :-) Чудесен старт на коледните картички :-)

Addii каза...

Прекрасна е, много ефектна картичка!

BEARKIS каза...

Далече ми е още коледното желание за картички,но твоята определено ми донесе настроение!!!И браво за курса по фотография!Аз нямам добра техника,но имам голямо желание за образоване...Хубава седмица!!!

Desi каза...

Много, много, страшно много ми хареса тази картичка! Толкова е зимна, стилна, уютна, просто мечта! Поздравления!

vilini каза...

Страхотно Коледно настроение носи тази картичка.
Обичам да оцветявам с дистрес и при теб се се получило мнооого хубаво!

Маги каза...

:)Страхотна комбинация на цветове се е получила,Вале!

Unknown каза...

Леле Страхотна картичка, а печата е страшно сладурски :)

KalySto каза...

Страхотно оцветяване върху крафт! Много артистична и красива картичка! И аз вече съм на коледна вълна(само не ми остава време да ги покажа),а тези печати са ми любими! Поздрави за невероятното участие в моята Цветна игра!

Natallia каза...

Валюша, очень красивая открыточка получилась! Теплая такая! Милая-милая! Очень вовремя начала подготовку к рождественским праздникам! Надо и мне как-то начинать!

Людмила каза...

Очень красиво!

Мария Стоянова каза...

Великолепна е! Направо уникално е това съчетание на крафт картон и бели елементи.

Dafi✿ каза...

Много харесвам идеята с белия кракъл по краищата. Печатът на Gorjuss е приказен и стои чудесно върху крафт картон:)