Последователи

събота, 28 април 2012 г.

Just a sunny day ...

Отбивам се малко късно тази вечер, но покрай децата станах нощна птица, защото това е времето (и то не всяка вечер), когато мога да остана съвсем на спокойствие с любимото ми хоби. Ще споделя една страничка, която направих още миналата седмица със снимка от пред-Великденската ни разходка до Букурещ. Беше Разпети Петък, времето беше разкошно за разходки, а атмосферата в Букурещ беше толкова Великденска - весели украси с яйца, керамични зайци, човечета с кошнички, дори истински зайчета за радост на децата, шествие от артисти, облечени като римски войни, водещи Христос към кръста, заедно с други християни и не на последно място - великденски базар, но не с китайски стоки, а с hандmade сувенири, дрехи, аксесоари, както и традиционни хранителни продукти. Ето няколко снимки:



И ето една от няколкото скрапбук странички, които направих за спомен от този приятен слънчев ден:
Страничката е направена по априлския скеч на Скрап клуб Екатеринбурга и ще я включа в тяхното предизвикателство.

Спокойна вечер на всички нощни птици:))


6 коментара:

Miss Emerald каза...

Вале, чудесна разходка, изпълнена с много впечатления, сте си направили! Така да ти се радвам на това, че смело се впусна в направата на скрапбук странички, които така да ти се отдават. Доказателство за това е и тази - сякаш си събрала частица от настроението и слънчеви лъчи в нея!

Plamnito каза...

Наистина много весела и празнична, свежа страничка. Скрапбукинг-а ти се получава с лекота - много ти се радвам. Наистина е радост за очите твоят блог и съм щастлива, че те познавам лично. Ако можеше да прихвана съвсем малко от твоето умение... Страхотно се е получило.

Виктория каза...

Здорово :) Мне очень нравится. Так душевно :)
Удачи в конкурсе от Скрап-клуба Екатеринбурга!

Юлия Бушуева каза...

Спасибо, что творите вместе с СКЕ!

Natallia каза...

Отличная страничка!.. Фотогафии такие солнечные!.. Класс!

Эля каза...

удачи в задании СКЕ! :)