Последователи

петък, 15 юли 2011 г.

Happy birthday на поставка/Happy birthday easel card


Реших да направя тази картичка за рождения ден на една колежка върху крафт картон, защото тя по принцип си пада по такива еко нещица. Отново се изкуших да пробвам перфектите си перли - този път върху оцветено с копик маркери печатче. Напоследък бях видяла предизвикателство Paper Piecing и голямо чудене се чудех какво точно се има впредвид, та след като разбрах в какво се състои тази техника реших и аз, барабар Петко с мъжете, да пробвам да наслоя определена част от отпечатаната картинка на 2-3 пласта, че да се отличи от останалите.
А иначе картичката я започнах след като видях играта на Хобисимо - Картичка с поставка или скеч като реших, че ще обединя двете теми и се получи това.
Освен това ще се включа отново и при 2-те елши в тяхната Пънч мания - пънчовете, които съм използвала са за заобляне на ъглите, бордюрен пънч и пънч за заврънтулките. Квадратния пънч на надписа не се брои, защото той не ми сряза изцяло квадрата. Не мога да разбера калпави ли са някои пънчове или аз нещо не мога да работя с тях, но нещо не ми срязват както трябва.
This is a birthay card for one colleague of mine which is a big fan of eco friendly products, thats why I made it on a craft cardstock. I used once again my perfect pearls - this time on a coloured with copics image. Since I was wondering lately what kind of technique is Paper Piecing, when I dicovered I decided that I just have to try it;) I will enter it in:
LCI Challenge #35 Summer Birthdays
The Shabby Tearoom #70 Flower Power

9 коментара:

Deni каза...

Много е елегантна в тези лилави цветове!

bellnell каза...

Много е нежна!

Лилия Иванова каза...

Стилна, красива и елегантна! Поздравления!

Мариана Неделчева каза...

Страхотно се е получило! Поздравления! 3D ефекта наистина е поразителен.

Veselina каза...

Прекрасна картичка, Вале! Много е стилна, красива и елегантна! По отношение на пънчовете - и на мен ми се случва. Първо един малък се счупи, че се наложи да си го лепя с хартиено тиксо, друг пък не искаше да доизрязва до край детайла и съпругът ми го разглоби и го "побългари" и сега вече е перфектен.

pinky каза...

I love it!Thanks for joining us at LCI this month.
Pinky

Sheri каза...

Great easel card! Thanks for sharing with us at The Shabby Tea Room this week ;-)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Чудесна е, Валя! Много стил, много премереност и страхотно съчетание на цветове! От сърце ти желая успех в играта на Хобисимо!

Mary J каза...

Valchen, very beautiful!

Thx for linking it up to the Ladybug Crafts Ink challenge! Hope to see you again soon!

Mary J x